Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

ДЕНЬ МАТЕРІ

Дата: 12.05.2024 07:51
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

 

Дорогі наші матері! Любі жінки!

Прийміть найсердечніші вітання з прекрасним святом – Днем Матері!

В Україні вже стало традицією відзначати в другу неділю травня одне з головних родинних свят – День Матері, берегині духовної опори роду. Цього дня вся наша любов, ніжність їй – Матері, яка дала нам життя, і всім Матерям світу.

Мама – найдорожче слово в світі. Все найкраще в житті – від Матері, а це – наше життя. Подарувати життя маленькій людині, вигодувати і виростити її, зберегти від негараздів, часом жертвувати собою заради щастя дітей – це і є заповітне призначення жінки.

День Матері – це одне з найбільш зворушливих свят, тому що кожен з дитинства і до останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, може все простити, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що. Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І не випадково: за тим, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть у дружній родині під опікою щасливої матері. Щира і віддана материнська турбота та ласка оберігає нас усе життя.

Я від усієї душі вітаю дорогих мам з їхнім святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей Ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість. Щастя і здоров’я всім Вам, дорогі Матері! Поваги і підтримки від синів, чоловіків та братів, а від Всевишнього - благословення! Зичу Вам радості, добробуту, довгих років життя на радість дітям, онукам і правнукам! Бережіть себе, своїх рідних та близьких, бережіть свої родини! Миру і злагоди у Ваші оселі!

 

 

Селищний голова                                                           Світлана ПАЛІСІКА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь