Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Засідання міжвідомчої ради з питань сім’ї, соціальної підтримки сімей Захисників та Захисниць, інтеграції внутрішньо переміщених сімей (осіб), гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми

Дата: 14.05.2024 15:03
Кількість переглядів: 109

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

        14 травня 2024 року відбулося чергове засідання  міжвідомчої ради з питань сім’ї,  соціальної підтримки сімей Захисників та Захисниць, інтеграції внутрішньо переміщених сімей (осіб), ґендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми Чечельницької територіальної громади.

На порядок денний було винесено питання:

1.Про обговорення плану заходів з нагоди Міжнародного дня сім’ї (15 травня 2024 року).

2.Про організацію та проведення заходів до Дня захисту дітей (1 червня 2024 року).

3.Про проведення інформаційної кампанії з протидії торгівлі людьми «Тобою скористались».

4.Забезпечення безпеки під час літнього відпочинку та оздоровлення дітей.

Слухали доповідачів:

БОГУША Сергія Володимировичадиректора КУ «Чечельницький селищний центр соціальних служб» Чечельницької селищної ради, який обговорив з присутніми план заходів з нагоди Міжнародного дня сім’ї (15 травня 2024 року).на території  Чечельницької територіальної громади, а також організацію та проведення заходів до Дня захисту дітей (1 червня 2024 року).

Директор КЗ «Публічна бібліотека» Чечельницької селищної ради - ШУТЬ Ольга Володимирівна, поділилася планами щодо проведення заходів до Дня захисту дітей.

ТАРАНЕЦЬ Ольгу Ігорівну, директора КУ «Чечельницький селищний центр надання соціальних послуг» Чечельницької селищної ради,  яка проінформувала про порядок надання статусу  особі   «постраждалого від торгівлі людьми» та ознайомила присутніх про ряд заходів з протидії торгівлі людьми «Тобою скористались» , які планується провести у травні 2024 року.

РОЗВОД Надію Володимирівну - інспектора ювенальної превенції сектору поліцейської діяльності №1 ВП №1 Гайсинського РУП ГУНП у Вінницькій області, яка розповіла присутнім про ряд заходів, які заплановано провести з дітьми щодо забезпечення безпеки під час літнього відпочинку та оздоровлення дітей.

Окрім того, КОЗИРЕНКО Олександр Володимирович -      начальник відділу праці , соціального захисту  та охорони здоров’я населення Чечельницької     селищної    ради  надав присутнім контактні дані відповідальної особи  відділу у справах ветеранів Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОВА для забезпечення отримання належного лікування   та реабілітації ветеранів, а також отримання відповідних пільг та гарантій.                                 

ПАВЛИШЕН Василь Васильович - головний лікар КНП «Чечельницький центр первинної медико-санітарної допомоги» Чечельницької селищної ради повідомив , що на базі Вінницької обласної лікарні імені Пирогова створено реабілітаційний центр для ветеранів і можливо отримати направлення.

 

Узгодили План заходів з підготовки та проведення Міжнародного дня сім’ї , домовились про міжвідомчу взаємодію в рамках інформаційної кампанії, яка запланована у травні з протидії торгівлі людьми «Тобою скористались», обговорили підготовку до Дня захисту дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь