Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Привітання до дня захисту дітей

Дата: 31.05.2024 17:33
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

Щиро вітаємо вас із світлим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей!

Діти – це квіти Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий скарб і безмежна радість, а дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, пора сподівань та мрій.

Дитина приходить у цей світ, щоб бути щасливою маючи батьків. Добре, якщо вони є поруч і як дбайливі садівники ростять свою дитину у любові і радості, піклуються про неї.

Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов’язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо.

У 1959 році Генеральна Асамблея ООН, беручи до уваги, що людство зобов’язане надавати дитині найкраще, що воно має, проголосила Декларацію прав дитини. З цього приводу, щороку, 1 червня майже у 30  державах світу  відзначається Міжнародний день захисту дітей.
          
В Україні святкування Дня захисту дітей започаткували у 1991 році в рік проголошення незалежності України.  У цей день у кожному куточку нашої країни проводяться розваги та свята для нашої малечі, юнаків та дівчат. Батьки вітають своїх дітей, небайдужі люди – дітей, які виховуються у закладах інституційного догляду та виховання, адже  ДІТИ – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.
 
Дорогі  юні  мешканці Чечельницької громади! Бажаємо вам  міцного здоров’я, щастя, добра, родинного затишку й тепла. Нехай ваше життя буде сповнене яскравими барвами радості, приємними враженнями й відкриттями! Нехай мрія кожного стане реальністю. І щоб кожна дитина  почула такі важливі для неї слова: «Я люблю тебе такою, яка ти є! Я люблю тебе за те, що ти є!».  

Зі святом Вас! 

Начальник служби у справах дітей                               

Чечельницької селищної ради                                         Лариса СТРЕЛЬЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь