Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

У Чечельницькій ТГ організовано естафету захисту дитинства…

Дата: 01.06.2024 10:35
Кількість переглядів: 70

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

В останній день травня у Чечельницькому будинку культури відбулося святкове дійство, приурочене Дню захисту дітей. Свято організовано КЗ «Центр культури та дозвілля» відділу ОКМС Чечельницької селищної ради (директор – Ростислав Повзун).

Учасниками заходу стали виконавці художньої самодіяльності сільських будинків культури та закладів освіти. Підтримати дітей прийшли родини, друзі, освітяни…

Діти співали, танцювали, грали на музичних інструментах, виконували гуморески. З їх уст звучали бажання миру та щасливого дитинства, любов до рідної землі та вдячність захисникам за мирні та сонячні дні. Усіх присутніх у залі та дітей зі святом привітала селищний голова Світлана Палісіка, яка побажала дітям щасливого дитинства у родинному колі та здійснення заповітних дитячих мрій.

Урочисту частину було закінчено словами віри у вільну мирну оновлену Україну та радісне дитинство, які прозвучали з уст начальника відділу ОКМС Любові Роєнко.

Ростислав Повзун вручив Подяку постійній ведучій художньої самодіяльності Будинку культури випускниці Чечельницького ліцею Тетяні Пустовій з найкращими побажаннями.

Після урочистого святкового концерту працівниками Державної пожежно-рятувальної частини(33 ДПРЧ), Чечельницького районного відділу управління МВС України у Вінницькій області, НПП «Кармелюкове Поділля», КЗ «Публічна бібліотека» Чечельницької селищної ради, Чечельницького БДЮТ були проведені розваги.

Вітаємо з Днем захисту дітей! Бажаємо, щоб ваша душа завжди лишалася веселою і невтомною, готовою радіти кожному моменту життя. Діти – це найбільше диво, яке може бути у світі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь