Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

14 червня – Всесвітній день донора крові.

Дата: 14.06.2024 08:13
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

Щорічно 14 червня країни світу відзначають Всесвітній день донора крові. Це вдячність донорам за їх благородний вчинок і порятунок життя людей, які потребують переливання донорської крові та її компонентів. День донора був заснований під егідою ООН в травні 2005 року на Всесвітній асамблеї охорони здоров’я в Женеві та став ще одним шансом міжнародної спільноти закликати людей до відповідальності одне перед одним і надання посильної допомоги тим, хто її потребує.

Важливість цього міжнародного дня поєднано з безсумнівною важливістю самого донорства. Адже потреба в донорській крові виникає у людей будь-якого віку з різними серйозними захворюваннями, травмами. Ця потреба в Україні зросла, коли розпочалась повномасштабна війна. Тому кожен донор, який здає кров безоплатно, робить свій безцінний внесок у добру справу - порятунок людських життів.

Вітаємо всіх донорів! Спасибі вам за те, що ви даруєте людям надію на порятунок, бо життя людини - найвище благо на землі, а порятунок його – найвища честь для тих, хто долучається до цього.

Бажаємо миру, оптимізму, щастя та благополуччя! Дякуємо кожному донору за збережене людське життя!

Разом до Перемоги!

Селищний голова                                                                          Світлана ПАЛІСІКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь