Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

15 червня - Всесвітний День захисту людей похилого віку

Дата: 15.06.2024 07:52
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

Практика, особливо останніх десятиліть, показує, що люди похилого віку потребують фізичного і юридичного захисту, і це не дивлячись на те, що найчастіше вони, на відміну від дітей, мають багатий досвід, прекрасні знання, професійні навички та мудрість, якої ще не набуло підростаюче покоління.  Незважаючи на це, зазначена категорія громадян піддається дискримінації за віковою ознакою. Сьогодні їхня незахищеність у суспільстві стає глобальною соціальною проблемою.

   Літні люди потребують нашої особливої уваги і піклування. Важливо  давати цим людям  відчуття доброї перспективи, оптимістичну і реалізовану надію на те, що й у нових обставинах вони залишається потрібними та захищеними.

   Часто старість приносить із собою зміну звичних життєвих стандартів, хвороби, важкі душевні переживання. Виходячи на пенсію, люди залишаються поза межами суспільних процесів, їм складно адаптуватися до умов соціуму, що постійно змінюються. Шанобливе і соціально відповідальне ставлення до стареньких - запорука і гарантія благополуччя для тих, хто так чи інакше стане на їх місце в наступних роках, не будемо про це забувати!

   Цей день – символ єдності і спадкоємності поколінь, прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.

 

   Надаючи допомогу, Ви даруєте надію на краще майбутнє.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь