Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

ГРУПА-ЗУСТРІЧ З ПРИЙОМНИМИ СІМ'ЯМИ

Дата: 21.06.2024 18:32
Кількість переглядів: 89

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

21 червня 2024 року КУ «Чечельницький селищний центр соціальних служб" Чечельницької селищної ради проведено  групу - зустріч  для  прийомних сімей, сімей опікунів та піклувальників Чечельницької ТГ на тему: «Розпорядок дня». 

Мета зустрічі –  розуміти роль розпорядку дня для збереження і зміцнення свого здоров'я, показати як розпорядок дня  впливає на продуктивність , ефективність завдань та загальне самопочуття, а дотримання регулярного  розпорядку сприяє покращенню якості життя та здоров’я.

В ході зустрічі начальник відділу соціальної роботи з дітьми та сім'ями КУ «Чечельницький селищний центр соціальних служб" Чечельницької селищної ради  Наталія ЗЕЛЕНЯНСЬКА ознайомила  учасників з темою та планом групи зустрічей, допомогла учасникам у складанні розпорядку вихідного та робочого дня , а також розпорядку дня сім’ї; психолог центру Віра ДРАННИК розповіла про важливість гормонального годинника , як невід’ємної складової розпорядку дня та надала допомогу у розробці розпорядку дня дитини .

Також у зустрічі прийняла участь Галина БУНИЧ – спеціаліст І категорії служби у справах дітей Чечельницької селищної ради, яка ознайомила учасників заходу про функції щодо опіки та піклування над дітьми сиротами та позбавленими батьківського піклування, приділила увагу питанню медогляду дітей, які виховуються у сім’ях.

Анна ШУТКЕВИЧ – провідний фахівець з еколого-освітньої роботи та Лілія СОШНІКОВА- провідний фахівець з рекреації Національного природнього парку «Кармелюкове Поділля» розповіли прийомним батькам, опікунам та піклувальникам про те, як можна провести дозвілля дітей під час літніх канікул у їхньому закладі.

  Наталія ЧЕРНЕГА – бібліотекар КЗ «Публічна бібліотека» Чечельницької селищної ради запросила дітей вищезазначених категорій провести дозвілля у бібліотеці та ознайомила присутніх як з користю провести час впродовж літніх канікул.

Подібні зустрічі необхідні для прийомних батьків та опікунів з метою формування позитивного ставлення до розпорядку дня як основи  у підготовці дітей до самостійного життя та   розвитку навичок, які є ключовими для успішного управління своїм життям у дорослому віці. Формування відповідальності та створення відповідних умов для  забезпечення індивідуальних потреб кожної дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь