Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Соціальна допомога людям літнього віку

Дата: 09.07.2024 15:24
Кількість переглядів: 82

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

Соціальна допомога людям літнього віку – це система заходів , які передбачають забезпечення послуг чи пільг, наданих з врахуванням законодавчо встановлених державою соціальних гарантій із соціального забезпечення. Тоді як соціальна підтримка становить допомогу, необхідну літнім людям для збереження максимально можливого рівня самостійності.

Працівники КУ «Чечельницький ЦНСП» продовжують дбати про те, щоб люди похилого віку, які потребують соціального обслуговування, отримували, необхідну допомогу. З метою контролю за якістю надання соціальних послуг жителям с. Рогізка, с. Білий Камінь та с. Бритавка  працівники комунальної установи «Чечельницький селищний центр надання соціальних послуг» Чечельницької селищної здійснили перевірку роботи соціальних робітників.

Поспілкувавшись з отримувачами соціальних послуг та вислухавши їх розумієш, що вони потребують нашої уваги та турботи. Також вони зазначили, що задоволені роботою соціальних робітників та висловлюють вдячності за постійну підтримку та допомогу.

Разом до ПЕРЕМОГИ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь