Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Вітання з Днем українських миротворців

Дата: 15.07.2024 15:00
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

 

Шановні учасники миротворчих операцій! 15 липня в календарі свят - День українських миротворців відповідно до  Постанови Верховної Ради України від 21 травня 2013 року № 292-VII. 

З нагоди особливого свята – Дня українських миротворців, щиро вітаю жителів громади, хто бере участь у миротворчих місіях у всьому світі. 

Ви несете службу на різних континентах у складі багатьох міжнародних сил з підтримки миру, демонструючи високий фаховий рівень та вірність обов'язку.

Сьогодні, коли потрібно захищати власну Батьківщину, ви стали миротворцями і на своїй землі, а ваш героїчний внесок у боротьбу із ворогом ніколи не буде забутий.

Впевнений, що служба українських миротворців й надалі буде зразком витримки, мужності і героїзму, а віра у світле мирне майбутнє допоможе здолати всі труднощі. Бажаю вам і вашим родинам миру, щастя, добра та благополуччя!

Вічна пам'ять українським солдатам і офіцерам, нашим землякам, які віддали свої життя заради миру, стабільності та спокою у багатьох країнах світу та Україні!

Селищний голова                                                             Світлана ПАЛІСІКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь