Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Профілактичний виїзд служби у справах дітей Чечельницької селищної ради від 25.07.2024 року

Дата: 26.07.2024 11:03
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

Проведення профілактичних рейдів – одна з форм роботи служби у справах дітей Чечельницької селищної ради, метою якої є здійснення контролю за умовами проживання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, за батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки по вихованню та утриманню дітей, сприяння у нормалізації соціально – психологічного клімату в родинах.

 

Так, 25.07.2024 року, з метою захисту дитячого населення Каташинської та Бондурівської громад начальником служби у справах дітей - Ларисою Стрельчук, у присутності начальника відділу праці та соціального захисту населення - Олександра Козиренка, директора КУ « Чечельницький центр надання соціальних послуг» - Ольги Таранець, дільничного офіцера поліції Вадима Ковтуна, фахівця соціальної роботи по с. Каташин та с. Бондурівка – Валентиною Панюк, старости с. Каташин – Галини Плахотної та старости с. Бондурівка – Валентини Слюсар, був здійснений профілактичний рейд.

Під час рейду проведено обстеження житлових умов проживання сімей та їх дітей, які знаходяться на обліку служби у справах дітей, як такі, що перебувають у складних життєвих обставинах та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою.

 

 

За результатами рейду працівниками було складено акти обстеження умов проживання сімей та дітей, з батьками проведені бесіди щодо належного утримання і виховання дітей, попередження правопорушень серед дітей, дитячої бездоглядності та недопущення насильства в сім’ях. Батьки попереджені про адміністративну та кримінальну відповідальність за неналежне утримання та виховання дітей.

Служба у справах дітей звертає увагу, що саме батьки несуть основну відповідальність за виховання і розвиток дитини!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь