Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Соціальна акція - «Я не продаю тютюнові та алкогольні вироби неповнолітнім»

Дата: 14.08.2024 16:27
Кількість переглядів: 41

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

14 серпня КУ « Чечельницький селищний центр соціальних служб » спільно із Службою у справах дітей та  інспектором ювенальної превенції сектору поліцейської діяльності №1 відділу поліції №1 Гайсинського районного управління поліції ГУНП проведено соціальну акцію під гаслом - «Я не продаю тютюнові та алкогольні вироби неповнолітнім».

Провели інформаційно - роз’яснювальну роботу щодо небезпеки вживання алкогольних напоїв в  дитячому, підлітковому віці, коли ще не завершилося формування організму.

Виготовлено та розповсюджено у торгових закладах, де продаються тютюнові вироби, алкогольні та слабоалкогольні напої інформаційні матеріали. З продавцями закладів торгівлі проведено профілактичну бесіду та попереджено про адміністративну відповідальність за недотримання Закону України щодо обмеження продажу алкогольних та тютюнових виробів.

Плануємо і надалі проводити подібні заходи та привертати увагу територіальної громади  до профілактики алкогольної та тютюнової залежності серед молоді.

      Здорові діти – здорова нація!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь