Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

«Роль фахівця із соціальної роботи (соціального працівника) у наданні соцуальної послугим догляду вдома»

Дата: 16.08.2024 06:41
Кількість переглядів: 27

 

Фото без описуФото без опису

 

Сьогодні, 15 серпня 2024 року працівники КУ «Чечельницький селищний центр надання соціальних послуг» на чолі з директором – Ольгою ТАРАНЕЦЬ, начальником відділу соціальної допомоги за місцем проживання/перебування та надання адресної натуральної і грошової допомоги – Олександрою ЛЕБІДЬ та фахівцем із соціальної роботи – Альбіною ВОЙТОВСЬКОЮ долучились до вебінару проведенний Вінницьким обласним центром соціальних служб на тему: «Роль фахівця із соціальної роботи (соціального працівника) у наданні соцуальної послугим догляду вдома».

Під час вебінару розглянуті наступні питання:

  1. Нормативно – правові документи, які регулюють порядок надання соціальної послуги догляду вдома.
  2. Особливості надання послуги догляду вдома.
  3. Алгоритм надання соціальної послуги догляду вдома та роль фахівця із соціальної роботи (соціального працівника) на кожному етапі її надання.
  4. Документування послуг.

Оскільки соціальні послуги надаються особам/сім`ям, які перебувають у складних життєвих обставинах та не можуть їх самостійно подолати, кожен надавач соціальних послуг зобовязаний надавати соціальні послуги згідно державних стандартів, що забезпечує можливість адресніше враховувати потреби кожного підопічного та підвищити ефективність послуг з урахуванням фізичного та психічного стану, віку, статті та особливості самої людини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь