Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

СПОРТ – ЦЕ НАТХНЕННЯ І ЧАСТИНА ШЛЯХУ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ...

Дата: 16.09.2024 10:01
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я. А кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Важливість та популярність спорту цілком виправдана. Адже спорт - це не тільки самоорганізація і дисципліна, здоров’я і молодість, елемент культури і стиль життя - це саме життя, рух вперед! Спорт є одним із головних чинників,  який впливає на фізичний розвиток та здоров'я дитини. Тому ми намагаємось дотримуватись цих принципів. Доброю традицією  Чечельницькій громаді стало проводити в закладах освіти  у   День фізичної культури та спорту  змагання з волейболу  14  вересня  на території комунального закладу "Чечельницька Дитячо - юнацька спортивна школа" Чечельницької селищної ради Гайсинського району Вінницької області відбувся благодійний турнір з волейболу серед дівчат під гаслом  «Допоможи ЗСУ». У змаганнях брали участь  спортсмени Чечельницької ДЮСШ,  Піщанського ліцею та Пужайківського ліцею. Команда  Чечельницької ДЮСШ,   обігравши всіх суперниць, посіла І місце. ІІ місце виборов Пужайківський ліцей, ІІІ –Піщанській ліцей.

       

      Ми ще раз побачили,  що  в  нашій громаді  ростуть сильні, спритні й сміливі діти. Тож бажаємо всім тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами.

Метою спортивних дійств є підтримка здоров’я юних українців. Бути здоровим - це актуально.

Дякуємо нашим захисникам за можливість вести звичне життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь