Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

З нагоди Дня усиновлення в громаді відбувся святковий захід « Чужих дітей не буває»

Дата: 17.09.2024 16:36
Кількість переглядів: 66

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

Сьогодні, 17 вересня, з нагоди Дня усиновлення за ініціативи служби у справах дітей Чечельницької селищної ради  відбулося свято усиновлювачів, прийомних батьків, опікунів, піклувальників, людей з великим серцем, які обігріли дитячі душі.

 Привітала присутніх голова Чечельницької селищної ради Світлана Андріївна Палісіка, яка щиро дякувала сім’ям за любов та розуміння того, що чужих дітей немає.

До вітань також приєдналися начальник служби у справах дітей Лариса Стрельчук і директор КУ «Чечельницький селищного центру соціальних служб» Богуш Сергій Володимирович

 За небайдужість до дитячої долі, благородство душі, чуйність, доброту, відповідальність, щоденну кропітку працю у вихованні дітей та з нагоди Дня усиновлення грамотами Чечельницької селищної ради нагороджено прийомну родину Кучеренко Олександра Григоровича  та Пацкан Тетяни Степанівни та опікунів,піклувальників громади.

 У цей день  звучали найкращі побажання від усіх присутніх. Акцентом всіх побажань було те,  що кожна дитина має право на виховання в сім’ї та потребує на повагу та пошану оточуючих. Розуміючи свою високу відповідальність за долю тих, хто сьогодні чекає на батьків, держава послідовно виконує свій обов’язок із розвитку національного усиновлення та сімейних форм виховання дітей. Особливі слова вдячності хочеться сказати усиновлювачам, прийомним батькам, опікунам. Символічно, що цей день відзначається разом з великим християнським святом Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, які є біблійним прикладом високої моральності, сімейної злагоди, любові і вірності. Тож і сама погода сприяла даному святу, зігріваючи учасників лагідними сонячними променями.

 

Сектором культури та дозвілля та КЗ « Публічна бібліотека» Чечельницької селищної ради  були  підготовлені світлини та святковий концерт, а також солодкий стіл.

 

Начальник служби у справах дітей                                Лариса СТРЕЛЬЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь