Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Осіння кампанія пероральної імунізації м’ясоїдних тварин проти сказу на Вінниччині!

Дата: 21.10.2024 15:24
Кількість переглядів: 18

Фото без опису

 

Враховуючу складну епізоотичну ситуацію щодо сказу тварин на території області за рішенням Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Вінницькій обласній військовій адміністрації з метою виконання Плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних хвороб у Вінницькій області з 21 жовтня розпочинається осіння кампанія пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу.

На площі 9770,37 км2 наземним розподілом планують розповсюдити 244,259 тис. доз принад з вакциною. Для цього мають задіяти 236 бригад, до складу яких увійдуть представники Головного управління Держпродспоживслужби в області, представники державних установ ветеринарної медицини, органів місцевого самоврядування, лісового та мисливських господарств. 

Нагадуємо, що вакцина проти сказу у вигляді принади створює специфічний імунітет при пероральному застосуванні; не виділяє вакцинний вірус зі слиною, тому є безпечною для людини та тварин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь