Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Ніколи-знову. Чечельник

Дата: 09.05.2019 18:12
Кількість переглядів: 571

Фото без опису9 травня в смт Чечельник відбулися заходи з нагоди відзначення 74-ї річниці Перемоги у Другій світовій війні. Працівники установ, організацій району, учнівська молодь, жителі та гості Чечельника взяли участь у святковому параді, спільно з керівництвом району та селища.

Мітинг було проведено біля меморіалу загиблим воїнам-визволителям.
З привітальним словом до присутніх звернувся голова районної ради Сергій П’яніщук, голова районної ветеранської організації Петро Гук, учасник АТО Валерій Шумило та голова Чечельницької селищної ради Світлана Палісіка. Світлана Андріївна зазначила: «Все далі відходять грізні і важкі роки Другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто віддав своє життя і захистив рідну землю від ворогів.
Цього дня ми згадуємо всіх тих, хто поліг у кривавому бою, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога, хто після Перемоги помер від ран. Низько вклоняємося та складаємо глибоку шану дітям війни, які на своїх плечах винесли тягар у повоєнні роки та підняли країну з руїн. Велика дяка нинішнім захисникам України.
Бажаю спокою та миру всім вам та нашій державі!».

Завершився мітинг тематичною концертною програмою та покладанням квітів до меморіалу Слави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь