A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

ФОТОСВІТЛИНА З ЧЕЧЕЛЬНИКА - ПЕРЕМОЖНИЦЯ НАЦІОНАЛЬНОГО ФОТОКОНКУРСУ

Дата: 14.06.2018 19:26
Кількість переглядів: 558

У Києві 8 червня пройшла урочиста церемонія нагородження переможців національного фотоконкурсу "Великі світлини маленьких місць: моя громада - наше майбутнє", який було організовано Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства за підтримки Програми "U-LEAD з Європою".

Церемонія нагородження зібрала не лише переможців, а й усіх зацікавлених, щоб обговорити реформу децентралізації з людиною, яка опікується нею на центральному рівні - віце-прем'єр-міністром - міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадієм Зубком. Він особисто привітав кожного, хто потрапив у фінал конкурсу, та нагородив учасників пам'ятними призами і сертифікатами фіналіста.

Протягом чотирьох тижнів, близько 1200 громадян України взяли участь у фотоконкурсі, кожному учаснику можна було відправити тільки три фотографії. Усі вони були анонімно закодовані для членів журі, щоб  гарантувати максимальну нейтральність при обранні переможців. Членам журі: відомому українському фотографу Ігорю Чекачкову, представниці Мінрегіону Катерині Воротніковій та очільниці відділу комунікації та діалогу Програми "U-LEAD з Європою" Астрід Коль, випало надзвичайно важке завдання. Серед такої кількості фотографій обрати спочатку 50 кращих фото, а потім 24.

Результат був надзвичайно приємним. Світлина чечельничанки Лариси Шабельник "Великодні дарунки для будинку "Милосердя"" також у 24-ці найкращих у фотоконкурсі. Додатково було обрано ще понад 20 світлин, які разом з 24-ма фотографіями, які потрапили у номінацію, будуть подорожувати виставковими залами по різних куточках України. До речі, до виставки у 50 фото, потрапила ще одна світлина Л. Шабельник "Мітинг-реквієм до Дня пам'яті жертв голодоморів у центральному парку селища Чечельник". 

Додатковим подарунком для усіх 24-ох переможців став майстер-клас з фотомайстерності від фотографа Ігора Чекачкова.

Загальна атмосфера, організація та проведення заходу були здійсненні на надзвичайно гідному рівні. Кожному учаснику приділялась особлива увага. На церемонії нагородження усі були рівні: незважаючи на статуси і походження, на те - з столиці ти,  з великого міста, містечка чи села. Відчувалось, що кожна громада, кожна людина - це єдине ціле і єдине майбутнє нашої України.

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь