A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

ЗВЕРНЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ СВІТЛАНИ ПАЛІСІКИ ЩОДО БЛАГОУСТРОЮ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ

Дата: 11.08.2021 16:46
Кількість переглядів: 771

Шановні співгромадяни, Чечельничани та мешканці всієї громади!

 

Селищна  рада закликає Вас до поважного ставлення до навколишнього середовища, наших  населених пунктів, цивілізованого поводження з сміттям, дотримання правил благоустрою!

За установами, організаціями,   закріплені прилеглі території. Прилегла територія повинна утримуватись,  згідно правил благоустрою. А саме, тут необхідно виконувати комплекс заходів з благоустрою: прибирання сміття, чистка тротуарного покриття  від трави, бруду;  догляд за клумбами та газонами, утримування кущів та дерев у належному стані, своєчасний покіс трави, ліквідація карантинних бур’янів тощо.

Прилегла територія підприємств торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування - це  територія  в радіусі 15 метрів  від об’єкту  або  територія  до упора в територію іншого об’єкту. Прилегла територія    установи, організації,  підприємства,  індивідуального приватного будинку  - територія  в довжину - в межах їх ділянок,   в ширину  -  до середини вулиці.

За сміття на придворовій, прилеглій  території,     за розміщення на них будівельних матеріалів, згідно ст. ст. 10,16  Закону України «Про благоустрій населених пунктів», правил з благоустрою, ст.152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів», на порушників    складатимуть адмінпротоколи  для направлення  їх на розгляд адміністративної комісії, що при селищній раді з послідуючим штрафом.

Мешканці, які  свідомо не уклали  договір на вивіз  та утилізацію сміття,  вивозять  непотрібне самотужки і чомусь вважають окраїни селища найбільш відповідними для цього місцями.  В селах громади також існують проблемні місця стихійного накопичення сміття.  Тих, хто вивозить сміття в лісосмуги, пустирі,   в’їзди  до  селища,  не меншає.  Їх не турбують ні вигляд населеного пункту, ні можливість виникнення і розповсюдження небезпечних інфекцій, їм не соромно.

Адмінкомісією селищної ради будуть здійснюватися обходи території сіл та селища, з метою виявлення порушень правил благоустрою та покарання винних у цьому.

  Не залишайтесь байдужими до наших з Вами спільних проблем!

 Тоді ми зробимо територію нашої громади  чистою, охайною, привабливою !

 

 

З повагою,

селищний голова Світлана ПАЛІСІКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь