Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

ЗВЕРНЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ СВІТЛАНИ ПАЛІСІКИ ЩОДО БЛАГОУСТРОЮ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ

Дата: 11.08.2021 16:46
Кількість переглядів: 803

Фото без опису

Шановні співгромадяни, Чечельничани та мешканці всієї громади!

 

Селищна  рада закликає Вас до поважного ставлення до навколишнього середовища, наших  населених пунктів, цивілізованого поводження з сміттям, дотримання правил благоустрою!

За установами, організаціями,   закріплені прилеглі території. Прилегла територія повинна утримуватись,  згідно правил благоустрою. А саме, тут необхідно виконувати комплекс заходів з благоустрою: прибирання сміття, чистка тротуарного покриття  від трави, бруду;  догляд за клумбами та газонами, утримування кущів та дерев у належному стані, своєчасний покіс трави, ліквідація карантинних бур’янів тощо.

Прилегла територія підприємств торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування - це  територія  в радіусі 15 метрів  від об’єкту  або  територія  до упора в територію іншого об’єкту. Прилегла територія    установи, організації,  підприємства,  індивідуального приватного будинку  - територія  в довжину - в межах їх ділянок,   в ширину  -  до середини вулиці.

За сміття на придворовій, прилеглій  території,     за розміщення на них будівельних матеріалів, згідно ст. ст. 10,16  Закону України «Про благоустрій населених пунктів», правил з благоустрою, ст.152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів», на порушників    складатимуть адмінпротоколи  для направлення  їх на розгляд адміністративної комісії, що при селищній раді з послідуючим штрафом.

Мешканці, які  свідомо не уклали  договір на вивіз  та утилізацію сміття,  вивозять  непотрібне самотужки і чомусь вважають окраїни селища найбільш відповідними для цього місцями.  В селах громади також існують проблемні місця стихійного накопичення сміття.  Тих, хто вивозить сміття в лісосмуги, пустирі,   в’їзди  до  селища,  не меншає.  Їх не турбують ні вигляд населеного пункту, ні можливість виникнення і розповсюдження небезпечних інфекцій, їм не соромно.

Адмінкомісією селищної ради будуть здійснюватися обходи території сіл та селища, з метою виявлення порушень правил благоустрою та покарання винних у цьому.

  Не залишайтесь байдужими до наших з Вами спільних проблем!

 Тоді ми зробимо територію нашої громади  чистою, охайною, привабливою !

 

 

З повагою,

селищний голова Світлана ПАЛІСІКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь