Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Перевірка роботи соціального робітника по зоні обслуговування с.Каташин та с.Жабокричка

Дата: 18.08.2022 11:30
Кількість переглядів: 289

Фото без опису

Начальником відділу соціальної допомоги за місцем проживання/перебування та надання адресної натуральної і грошової допомоги КУ «Чечельницький ЦНСП» Лебідь Олександрою Петрівною та соціальним працівником Мацюрою Аліною Володимирівно, було відвідано 12 людей похилого віку по с.Каташин та с.Жабокричка. Виїзд був спрямований щодо перевірки роботи соціального робітника Ткач Світлани Миколаївни, також було обговорено ряд запитань для покращення якості надання соціальних послуг.

         Перевіркою встановлено, що соціальний робітник належно виконує свої функціональні обов’язки, надає підопічним послуги відповідно до рухової активності , а саме: доставка продуктів, медикаментів, прибирання житла та інші соціальні послуги згідно Державних стандартів, що забезпечує можливість адресніше враховувати потреби кожного підопічного та підвищити ефективність послуг. Адже соціальні послуги спрямовані на профілактику складних життєвих обставин, подолання таких обставин або мінімізацію їх негативних наслідків для осіб, які в них перебувають.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь