Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Новини

Дата: від до Скинути

Корисно, пізнавально, необхідно!

Корисно, пізнавально, необхідно!

Традиційно в квітні в ДНЗ «Веселка» з 23.04. по 27.04.2018р. пройшов Тиждень безпеки дитини та охорони праці «Запобігти і навчити».

12:54 28.04.2018

Впровадження проекту на набережній Савранки

Впровадження проекту на набережній Савранки

Продовжуються будівельні роботи на набережній річки Савранка, згідно поданого та виграного проекту у 14 обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад у 2017 році.

10:55 27.04.2018

У Чечельнику вшанували чорнобильців

У Чечельнику вшанували чорнобильців

26-го квітня минуло 32 роки з дня вибуху енергоблоку на Чорнобильській атомній електростанції. Чечельник теж не оминула ця трагедія: від радіаційного забруднення постраждала екологія краю, 75 мешканців району взяли участь у ліквідації наслідків. На жаль, 18 з них уже немає поряд з нами.

10:05 27.04.2018

Благоустрій – справа не одного дня і не однієї людини

Благоустрій – справа не одного дня і не однієї людини

Благоустрій – це візитна картка кожного населеного пункту. Стан вулично-дорожньої мережі, освітлення, озеленення та чистота Чечельника – оцінка діяльності як місцевої влади, так і громадськості. Це показник рівня участі селищної громади у вирішенні проблем та перспектив розвитку сфери благоустрою та комунального обслуговування населеного пункту. 

11:27 25.04.2018

93 дітей і дорослих з «Веселки» виконали гаївку

93 дітей і дорослих з «Веселки» виконали гаївку

Ой дівчатка-весняночки, ходім вести гаївочки Бо весна,як сон тікає, а хто кого доганяє? То з долини на горбочок – до дзвіниці, де дзвіночок, Цілий день дзвіниця грає, то Великдень так справляє.

15:36 19.04.2018

Великодній тиждень в ДНЗ «Веселка»

Великодній тиждень в ДНЗ «Веселка»

Великоднє свято – найсвятіше, пов'язане із воскресінням Ісуса Христа. Цього урочистого дня ми шануємо наші традиції та вітаємо один одного словами: «Христос Воскрес! - Воістину Воскрес!». До свята старанно готувалися й наші дошкільнята: протягом Великоднього тижня вони вивчали і читали святкові вірші, розповідали про Великодні приготування вдома, створювали

09:56 18.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь