Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Новини

Дата: від до Скинути

День вишиванки в ДНЗ «Веселка»

День вишиванки в ДНЗ «Веселка»

Всі народи світу мають свої таланти, якими їх нагородив Бог: французи – елегантність, німці – дисципліну і порядок, італійці – хист до музики, поляки – хист до торгівлі, а нас -  українців  Бог нагородив працелюбністю. Адже, щоб одягнути таку колоритну і красиву сорочку, потрібно мати таланні та умілі руки. 

20:19 21.05.2018

ФОТОКОНКУРС “CAPTURE AND SHARE”

ФОТОКОНКУРС “CAPTURE AND SHARE”

Запрошуймо всіх охочих до участі у Вінницькому Обласному фотоконкурсі « Capture and share» Метою  конкурсу є відзначення та популяризації краси Вінницької області (її архітектури, природи , культури та традицій). Кінцевим результатом конкурсу стане створення книги – фотоальбому та його поширення.

07:12 20.05.2018

День Європи у Чечельнику

День Європи у Чечельнику

На Молодіжній площі гості та жителі селища святкували День Європи. Великою родиною, з прапорами України та Євросоюзу, у національному вбранні чечельничани пройшлися центральною вулицею Чечельника.

19:48 18.05.2018

18 травня – День пам’яті жертв Депортації кримськотатарського народу

18 травня – День пам’яті жертв Депортації кримськотатарського народу

Щорічно 18 травня кримським народом відзначається як день національної жалоби. Водночас ця скорбна дата є днем демонстрації національної єдності в боротьби за відновлення прав кримського народу.

19:45 18.05.2018

Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку "НАМАЛЮЙ СВОЮ МРІЮ"

Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку "НАМАЛЮЙ СВОЮ МРІЮ"

Питання свідомих громадян та кадрів для суспільства  завжди було важливим, а наразі набуває ще більшої акутальності. Розуміючи це, і маючи за мету  робити благодійність в суспільстві, компанія “Техніка і технології” (м. Кропивницький) на рівні країни проводить різні акційні програми.

06:14 15.05.2018

Сесія Чечельницької селищної ради: двічі за чотири дні

Сесія Чечельницької селищної ради: двічі за чотири дні

На позачергову 22 сесію Чечельницької селищної ради 7 скликання, що відбулася 7 травня, було винесено 2 питання: «Про ситуацію, яка склалася в КП «Чечельник-комунсервіс», у зв’язку з прийняттям рішення 21 сесії Чечельницької селищної ради 7 скликання від 04.05.2018 року № 458 «Про заключення контракту з керівником КП „Чечельник - комунсервіс”» та «Про надання дозволу на розробку технічної  документації із землеустрою …».

14:07 11.05.2018

Вітання та шана ветеранам Другої світової війни

Вітання та шана ветеранам Другої світової війни

8 травня, з нагоди Дня пам’яті і примирення та 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, голова Чечельницької селищної ради С. А. Палісіка та голова селищної організації ветеранів України В.П. П’яніщук відвідали ветеранів Другої світової війни – Винокура Василя Степановича та Десятник Клару Яківну.

06:31 09.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь